Slobodni trening

Vettel najbrži na oba treninga u Indiji

AutoMoto / AutoMoto Sport | 25. 10. 2013. u 09:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački vozač formule 1 Sebastian Vettel (Red Bull), vodeći u ukupnom poretku prvenstva, ostvario je najbolje vrijeme na uvodnom slobodnom treningu utrke u Indiji.

Drugo najbolje vrijeme imao je njegov timski kolega, Australijanac Mark Webber, a treći je bio Nijemac Nico Rosberg (Mercedes). Jedini Vettelov konkurent u borbi za ovogodišnju titulu, Španjolac Fernando Alonso (Ferrari), zauzeo je 12 mjesto zbog problema s mjenjačem, prenosi STA.

Utrka u Indiji najvjerojatnije će odlučiti ovosezonskog prvaka. Četiri utrke do kraja prvenstva Vettel ispred Alonsa ima prednost od 90 bodova i dovoljno mu je da osvoji peto mjesto. U svakom slučaju španjolski vozač do kraja prvenstva morao bi pobijediti na sve četiri utrke.

Njemački vozač formule 1 Sebastian Vettel bio je najbrži i na drugom slobodnom treningu za utrku svjetskog prvenstva u Indiji. Kao i na prvom treningu drugo najbolje vrijeme ostvario je njegov timski kolega iz Red Bulla, Australijanac Mark Webber, dok je treći bio Francuz Romain Grosjean (Lotus).

Španjolac Fernando Alonso (Ferrari), drugoplasirani vozač ukupnog poretka i jedini Vettelov konkurent za titulu prvaka, koji je tijekom prvog treninga imao probleme s mjenjačem, ostvario je peto najbolje vrijeme.

 

Kopirati
Drag cursor here to close