Stari automobili

Isotta Fraschini Rudolpha Valentina pobjednik prestižne izložbe oldtimera u Luganu

Isotta Fraschini, marka sinonim za luksuz i inovacije u ranom 20. stoljeću, stekla je popularnost zbog svoje besprijekorne izrade i pionirskog dizajna.
AutoMoto / Flash | 21. 05. 2024. u 18:32 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Kadir Avci/Lugano Elegance / Lugano Oldtimer izložba

Prestižna manifestacija Lugano Elegance Concours d'Elegance, koja prikazuje neke od najboljih klasičnih automobila na svijetu, objavila je da je ovogodišnji dobitnihk glavne nagrade Isotta Fraschini Rudolpha Valentina. 

Održan u slikovitom gradu Luganu, Concours d'Elegance okupio je ljubitelje klasičnih automobila, kolekcionare i stručnjake iz cijelog svijeta kako bi se divili izvrsnom izboru rijetkih vozila od značajne povijesne važnosti.

Isotta Fraschini, prilagođena 1920-ih za filmsku ikonu Rudolpha Valentina, privukla je pozornost sudaca i sudionika svojom elegancijom i izuzetnim stanjem.

Isotta Fraschini, marka sinonim za luksuz i inovacije u ranom 20. stoljeću, stekla je popularnost zbog svoje besprijekorne izrade i pionirskog dizajna.

Ovaj model, koji je izvorno naručio sam Valentino, dokaz je velike starosti automobila.

Vozilo, sa svojim vanjskim izgledom koji oduzima dah, luksuznom unutrašnjosti i snažnim motorom, predstavlja vrhunac automobilske izvrsnosti. Trijumf Isotte Fraschini na Lugano Elegance naglašava trajnu privlačnost klasičnih automobila i strast kolekcionara posvećenih očuvanju automobilske povijesti.

Ova pobjeda također naglašava značajnu kulturnu i umjetničku vrijednost klasičnih automobila, koji nadilaze jednostavan prijevoz i postaju simboli baštine i zanatskog umijeća.

Kopirati
Drag cursor here to close