G-Tur u G-klasi

Kako izvesti tenkovski zaokret u Mercedesu

Pogledajte revolucionarnu G-Turn funkciju Mercedes G-klase koja omogućava okretanje na mjestu koristeći naprednu tehnologiju elektromotora.
AutoMoto / Flash | 01. 06. 2024. u 18:44 | M.Š. | Bljesak.info
Kako izvesti tenkovski zaokret u G-klasi EV

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jeste li ikada sanjali o automobilu koji se može okrenuti oko vlastite osi? Mercedes-Benz je ostvario taj san sa svojom novom G-Turn funkcijom, ili kako je mnogi vole da zovu "tenkovski zaokret", ekskluzivno dostupnom na legendarnom G-klasa modelu.

Mercedes-Benz je još u siječnju predstavio mogućnost okretanja spremnika električne G-klase, ali sada znamo da će se ta značajka proizvoditi. Okretanjem kotača na desnoj i lijevoj strani vozila u suprotnim smjerovima, vozilo se može okretati u mjestu. Ova funkcija koristi naprednu tehnologiju elektromotora koji omogućavaju vozilu da se okreće na mjestu, dramatično smanjujući radijus okretanja.

Mercedes trik za zabavu naziva G-Turn i kaže da funkcija radi na neasfaltiranim cestama ili na šljunku. Značajka se automatski isključuje nakon dva potpuna okreta, iako se vozač može isključiti u bilo kojem trenutku.

Zamislite se na uskom planinskom putu ili u gustoj šumi – sada možete bez napora promijeniti pravac i nastaviti svoju avanturu bez komplikacija! Ova inovacija nije samo praktična, već i pravi showstopper kada je pokažete prijateljima.

Mercedes G-klasa je oduvijek bila sinonim za robusnost i luksuz, a sa G-Turn funkcijom, postala je još impresivnija. Spremite se za nezaboravne off-road avanture sa vozilom koje redefinira agilnost u terenskoj vožnji.

Kopirati
Drag cursor here to close