Sredina tjedna

Na Doljanima ponovno prometni kolaps

AutoMoto / Flash | 12. 07. 2017. u 06:13 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema prikupljenim podacima, jutros se u većem dijelu Bosne i Hercegovine prometuje nesmetano i bez izvanrednih ograničenja.

Tijekom noći je, ponegdje u Bosni, padala kiša, pa su kolnici mjestimično vlažni. Na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove magla smanjuje vidljivost. Vozačima se savjetuje da na svim cestovnim smjerovima voze maksimalno oprezno i da drže rastojanje između vozila.

Do kraćih zastoja tijekom dana dolazi na dionicama gdje se izvode sanacijski radovi i gdje je obavezno poštivanje postavljene signalizacije. Izdvajaju se cestovni smjerovi: M-17 Vrapčići-Bišće Polje, M-4 Simin Han-Kalesija, M-16 Poriče-Kupres i M-5 Gromiljak-Blažuj.

Svakodnevno, od 05.30 do 13.30 sati izvode se deminerski radovi na dionici M-6 Stolac-Ljubinje, zbog čega dolazi do povremenih polusatnih obustava prometa.

Danas će, zbog izvođenja minerskih radova, u vremenu od 12.00 do 16.00 sati, dolaziti do kraćih obustava prometa (do 5 minuta) na dionici M-4 Doboj-Tuzla (na lokalitetu kod tunela prema Stanić Rijeci i na raskrižju prije tunela).

Za sada je pojačana frekvencija vozila jedino na graničnom prelazu Doljani (izlaz iz BiH), dok su na ostalim graničnim prelazima zadržavanja kraća.

Tijekom dana očekuje se pojačan intezitet vozila, pa se vozačima savjetuje da se na vrijeme informiraju o stanju na cestama, kao i graničnim prelazima, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close