Umjeren promet vozila

Na graničnim prijelazima zadržavanja kraća od 20 minuta

AutoMoto / Flash | 22. 06. 2016. u 09:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nema dužih zastoja u prometu na putevima u Bosni i Hercegovini. Vozi se po suhom kolniku uz umjerenu frekvenciju vozila.

Na dionicama na kojima se izvode sanacijski radovi, obavezno je poštivanje privremeno postavljene signalizacije. Vozači se mole za opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na putu.

Na autoputu Banja Luka-Bosanska Gradiška zbog izgradnje vijadukta, za promet je zatvorena petlja Mahovljani.

Radovi na deminiranju terena izvode se na magistralnom putu M-1.8 Orašje-Lončari u mjestu Dusine. U vremenu od 07.00 do 15.00 sati, moguće su povremene polusatne obustave prometa.

Zbog izvođenja radova za projekat sanacije tunela Crnaja na magistralnom putu M-17 Konjic-Jablanica, promet se u tunelu odvija naizmjenično, jednom trakom.

U tijeku su sanacijski radovi na dionici M-5 Tranzit kroz Sarajevo. Promet je obustavljen za teretna vozila preko 3,5 tone najveće dopuštene mase i autobuse, dok ostala vozila prometuju naizmjenično-jednom trakom, uz povremene obustave prometa do 30 minuta.

Do kraćih zastoja dolazi i na ostalim dionicama gdje se izvode sanacijski radovi, a izdvajaju se putni smjerovi: Lašva-Topčić Polje, Čapljina-Ljubuški, Priboj-Simin Han, Banja Luka-Čelinac i Ključ-Sanski Most.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close