Vitez

Preminuo Dario Čerkez, višetruki prvak u motocrossu

Dario Čerkez bio je vrhunski sportaš, višestruki državni prvak, čak 16 puta osvojio je prvo mjesto u motocrossu u klasi MX1.
AutoMoto / Flash | 24. 12. 2022. u 20:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tužna vijest danas je potresla Srednju Bosnu. Preminuo je Dario Čerkez jedan od najboljih sportaša Viteza u povijesti višestruki prvak BiH u motocrossu, prenosi Pogled.ba

Dario je osvajač brojnih nagrada i priznanja u Vitezu, BiH, ali i na međunarodnim natjecanjima. Prije četiri mjeseca Dario je imao nesreću na moto utrci u Vitezu, ali njegovo junačko srce danas je prestalo da kuca.

Vitez i Srednja Bosna izgubili su velikog prijatelja. Čovjek koji se odazivao na prvi poziv, uvijek je rado sudjelovao u svim akcijama za svoj Vitez, za svoje ljude.

Dario Čerkez bio je vrhunski sportaš, višestruki državni prvak, čak 16 puta osvojio je prvo mjesto u motocrossu u klasi MX1, Europski motocross Alpe adria cup klasa MX1 ukupno 3 mjesto za sezonu 2021 godina, vlasnik je četiri zlatne kacige, šest puta proglašen je za sportaša općine Vitez, jednom je proglašen i sportašem SBŽ. Dario Čerkez je tri puta proglašen prvakom u Road Racingu klasa SS 1000 i tri puta je prvak u Enduru, te jednom prvak auto cross-u.

Njegov MCK "Vitez" je državni prvak 15 godina zaredom ujedno je i najuspješniji klub općine Vitez te je više puta proglašen najboljim klubom u KSB.

Posljednji ispraćaj i sahrana bit će u nedjelju 25.12. u 14 sati, na groblju Topala u Vitezu.

Dario je iza sebe ostavio suprugu Mariju i dvoje djece, kćerku Anu i sina Darka.

Kopirati
Drag cursor here to close