Sjajna atmosfera prvog dana Moto Festa
Banja Luka je jučer bila središte bajkera i ljubitelja motora iz cijelog svijeta

Sjajna atmosfera prvog dana Moto Festa

AutoMoto / Flash | 28. 05. 2022. u 10:43 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lijepo vrijeme, dobra atmosfera, sjajni nastupi bendova u večernjem programu, nepregledne kolone dvotočkaša koje su se slijevale u pravcu tvrđave Kastel, koja je jučer bila središte bajkera i ljubitelja motora iz cijelog svijeta, obilježili su prvi dan Moto Festa, Banjaluka 2022.

Foto: PR / Sjajna atmosfera prvog dana Moto Festa, Banjaluka 2022

Program je počeo otvaranjem Moto marketa na kojem se predstavljaju brojni moto brendovi i proizvođači moto opreme. Potom je uslijedio fantastični stunt show program Matije Podhraškog u kojem su uživali brojni posjetitelji. Večernji sati bili su rezervirani za uzavrelu atmosferu i sjajan glazbeni program za koji su se pobrinuli bendovi Mortal Kombat, Ritam nereda i Goblini. Veliki broj bajkera i brojni fanovi bendova uživali su u fantastičnoj atmosferi, a pozitivna energija gotovo da je bila opipljiva u svakom dijelu festivalskog prostora.

I drugog festivalskog dana posjetitelje očekuje sjajan program na tvrđavi Kastel i banjalučkim ulicama. Svakako najveću atrakciju današnjeg dana predstavljat će Moto defile u kojem će i ove godine sudjelovati nekoliko tisuća bajkera, koji će se na svojim ljubimcima provozati kroz Banja Luku i još jednom iz ovoga grada širom svijeta poslati najljepše fotografije svima onima koji su zaljubljenici u ovaj sport.

Ni danas ne propustite posjetiti Moto market, još ekshibicija na stunt show i naravno odličan glazbeni program za koji su večeras zaduženi Hladno pivo, Orthodox Celts, Atheist Rap i Najda i smakovanje, poručili su organizatori.

Foto: PR / Sjajna atmosfera prvog dana Moto Festa, Banjaluka 2022

Satnice programa za subotu 28.05.:

10:00 – 19:00 – Moto market
16:00 – 17:00 – Stunt show
18:00 – 19:00 – Moto defile

Koncertni program

19:30 – Najda i smakovanje
20:40 – Orthodox Celts
22:10 – Atheist Rap
00:00 – Hladno pi

Kopirati
Drag cursor here to close