Budući predsjednik?

Što vozi Donald Trump?

AutoMoto / Flash | 06. 11. 2016. u 12:34 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donald Trump američki je poduzetnik, televizijski producent, voditelj te po najnovijem i političar. Svi ga mi vjerojatno prvenstveno doživljavamo kao poduzetnika, a zadnje kao političara (i to ne zbog takvog kronološkog redoslijeda), piše Dnevnik.hr.

Kako se Trumpovo bogatstvo procjenjuje na ogromnih 4,59 milijardi američkih dolara nama kao pravim auto-entuzijastima jedno od prvih pitanja koje se nameće samo od sebe je: “Što vozi novi američki predsjednik Donald Trump!?”

Sudeći po nekim anketama izgledno je kako je Donald Trump novi američki predsjednik, no kako mi “nećemo politiku u svoju butigu”, na vrijeme ćemo skrenuti iz tih voda na one nama srodnije. Naime opće je poznata stvar kako je dio svog bogatstva osim na luksuzna imanja, neboder, vinograde, avione i helikoptere Donald Trump izdvojio na zanimljivu kolekciju automobila.

No na žalost zbog kako iz sigurnosnih razloga u Americi predsjednicima nije dozvoljeno upravljati vozilom Trumpov vozni park ostat će parkiran, a njega će kao i sve predsjednike do sada vozati šoferi (kao da mu je do sada bilo drugačije).

Kopirati
Drag cursor here to close