Naplata parkinga

U Neumu prezentiran ''Sustav za naplatu parkiranja''

AutoMoto / Flash | 23. 02. 2015. u 13:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je u hotelu Luna u Neumu održana prezentacija ''Sustav za naplatu parkiranja'' koju su organizirali IPC d.d. Čakovec i Bakus d.o.o. Neum.

Na samom početku, nazočne je pozdravio i uputio dobrodošlicu načelnik Općine Neum Živko Matuško.

Prezentacija je okupila predstavnike općina i komunalnih poduzeća iz BiH, kao i par iz susjedne RH, koji su zainteresirani za sustavnu promjenu upravljanja i naplate parkiranja u svojim gradovima. Tako su prezentaciji nazočili predstavnici Općine Konjic, JP Komunalno Žepče, JP Putevi Brčko, JP Broting Čitluk, Općina Neum, JP Parkovi Ljubuški, Općina Tomislavgrad, Komunalno poduzeće Livno, te Autobusni kolodvor Ploče i Općina Stari grad iz RH.

Na prezentaciji su informirani o IPC sustavu parkiranja, koji uključuje sigurne parkirne aparate sa programom za upravljanje i nadzor parkirnih aparata i programom za naplatu i kontrolu parkiranja.

Veliki broj gradova u Hrvatskoj koristi ovaj sustav upravljanja i naplate parkiranja, te i u BiH postoji sve više zainteresiranih. Jedan od korisnika u BiH je Bakus d.o.o Neum, čiji je predstavnik na prezentaciji iznio iskustva iz rada sa navedenim IPC sustavom za naplatu parkiranja, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close