Vozači oprez

Upozorenje za sve vozače koji idu u Makarsku: Novi video nadzor na 20 ključnih lokacija

Testni period za novi sustav nadzora je već implementiran, a trajat će do 22. srpnja, nakon čega će se ocijeniti njegova učinkovitost.
AutoMoto / Flash | 19. 07. 2024. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Makarska uvodi video nadzor na 20 ključnih lokacija, s ciljem poboljšanja sigurnosti i nadzora javnih površina. Testni period za novi sustav nadzora je već implementiran, a trajat će do 22. srpnja, nakon čega će se ocijeniti njegova učinkovitost.

Sustav video nadzora obuhvaća najprometnija područja u gradu, uključujući središte grada, prometne čvorišta i javne površine. Ovaj projekt ima za cilj povećati sigurnost građana, smanjiti vandalizam i osigurati bolju kontrolu nad javnim prostorima.

Nadzorne kamere omogućit će sankcioniranje onih koji nepropisno odlažu svoj otpad te automatski evidentirati prometne prekršaje koji stvaraju prometne čepove i ugrožavaju sigurnost svih sudionika u prometu, piše na stranici Grada Makarske.

Nakon 22. srpnja, bit će provedena detaljna analiza prikupljenih podataka, koja će poslužiti kao temelj za daljnje unapređenje sustava.

Kopirati
Drag cursor here to close