od 14 do 18 i 30 sati

Zbog hodočašća na brdo Hum usporen promet i povremene obustave

AutoMoto / Flash | 25. 03. 2016. u 07:50 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog održavanja molitvenog i procesijskog hodočašća na brdo Hum, na M-6.1 i M-17.4, dionica Mostar - Miljkovići (od katedrale u Mostaru do krivine ispod Huma) , promet će se odvijati usporeno u smjeru kretanja procesije uz povremene obustave prometa, u vremenu od 14:00 do 18:30 sati.

Zbog održavanja “Puta križa” danas u vremenu od 13:30 do 17:00 sati bit će obustavljen promet na dionici M-6 Grude - Sovići (od kapelice Sv. Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi do Nove crkve u Gorici). Za vrijeme obustave, promet će se preusmjeravati na R-421 Klobuk - Tihaljina - Sovići.

Prometuje se po suhim ili djelomično vlažnim kolnicima. Na dionicama u višim planinskim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima upozoravamo na mjestimičnu poledicu.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa. Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close