BIHAMK

Zbog kvara, obustavljen promet putničkih vozila na Doljanima

AutoMoto / Flash | 16. 10. 2016. u 07:14 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog kvara na informacijskom sustavu, obustavljen je promet putničkih vozila na graničnom prijelazu Doljani. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Inače, kako navode iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK) na putovima u BiH jutros se prometuje bez dužih zastoja i vanrednih ograničenja. Kolovoz je pretežno mokar ili vlažan, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, vozače upozoravaju za opreznu vožnju prilagođenu uvjetima na putu. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na moguće odrone zemlje ili kamenja na kolovoz.

Povremene obustave prometa zbog minerskih i deminerskih radova, tijekom dana aktualne su na magistralnim putevima M-4 Teslić-Jelah (Vrela, od 8 do 16 sati), M-16 Banja Luka-Jajce na lokalitetu Bočac (od 14 do 14:30 sati) i M-19.3 Rogatica-Ustiprača u mjestu Dub (od 9 do 10 i od 13 do 15 sati).

Do kraćih zastoja dolazi i na dionicama gdje se izvode sanacijski radovi, a gdje je obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije. Izdvajaju se putni pravci: Donji Vakuf-Bugojno, Ključ-Mrkonjić Grad, Bugojno-Novi Travnik, Prozor-Jablanica i Živinice-Šićki Brod.

Kopirati
Drag cursor here to close