18 novih vozila

ZDŽ: Policija se 'ponovila' s vozilima vrijednim 770.000 KM

AutoMoto / Flash | 18. 02. 2015. u 11:05 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije dobila je 18 novih policijskih vozila, koja su podijeljena svim organizacijskim jedinicama koje djeluju u sastavu policijskih uprava i policijskih stanica na području ove županije.

Policijskim operativcima je podijeljeno devet obilježenih patrolnih putničkih vozila 'škoda', pet civilnih putničkih vozila "škoda“ i četiri terenska vozila "land rover“, a ukupna vrijednost kupljenih vozila je oko 770.000 KM.

''Ovo je izuzetno vrijedan resurs za policiju i očekujemo da policijski službenici lakše obavljaju svoj posao, a građani će osjetiti da ćemo imati češće posjećivanje terena i boljih intervencija da bi građani imali bolju sigurnost'', rekao je policijski komesar Semir Šut.

Podjela vozila predstavlja dio kontinuiranih aktivnosti županijskog MUP-a koje se poduzimaju na što boljem materijalno-tehničkom opremanju policijskih službenika.
Kako je rečeno, ovo je značajan pomak u stvaranju što boljih uvjeta za rad i profesionalno postupanje te djelovanje na očuvanju lične i imovinske sigurnosti građana i stvaranju visokog stupnja sigurnosti na području ZDŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close