Čekanja

Idete na put? Na ovim graničnim prijelazima su veće gužve

Pojačan je promet putničih vozila na graničnim prijelazima Hum i Deleuša. Na ostalim graničnim prijelazima promet putničkih vozila protiče uz zadržavanja do 30 minuta.
AutoMoto / Stanje na cestama | 14. 07. 2024. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini jutros se prometuj po suhom kolniku. Vozače iz BIHAMK-a savjetuju da voze oprezno, izbjegavaju rizična preticanja i koriste sigurnosni pojas. Mole i ostale sudionike u prometu da poštuju sve prometne propise.

Budući da je kraj tjedna očekuje se pojačana frekvencija vozila na glavnim prometnicama, prilazima gradovima te graničnim prijelazima u poslijepodnevnim satima.

Još nekoliko dana traju radovi na sanaciji škarpi i nestabilnih kosina, zbog čega je obustavljen promet na magistralnoj cesti Jajce-Crna Rijeka. Vozila se preusmjeravaju na cestu preko Jezera i Mrkonjić Grada prema Crnoj Rijeci.

Sanacijski radovi aktualni su i na magistralnim cestama: Kladanj-Vlasenica, Dobro Polje-Miljevina, Bijeljina-Rača, Čevljanovići-Nišići i Semizovac-Srednje. Na ostalim mjestima izvođenja radova prometuje se usporeno.

Pojačan je promet putničih vozila na graničnim prijelazima Hum i Deleuša. Na ostalim graničnim prijelazima promet putničkih vozila protiče uz zadržavanja do 30 minuta.

Do kraja kolovoza, za putnički promet otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić).

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak.

Kopirati
Drag cursor here to close