Novosti iz Škode

Iz Škode najavljuju revoluciju u dizajnu novog brenda

AutoMoto / Testovi | 24. 12. 2014. u 16:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda vam na slikama ne izgleda tako, ali nova Škoda Superb koja uskoro stiže je po riječima čelnika Škode, revolucija u dizajnu ovog brenda. Da bi potkrijepili ovu tvrdnju, Škoda je objavila novu skicu dizajna i prikazala zadnji dio automobila, koji ne mora biti kao na proizvodnom modelu.

Superb izgleda sportski od pozadi i sa odličnim proporcijama zahvaljujući novim zadnjim svjetlima i linijama koje mu daju veoma definiran izgled. Škoda je opisala novi Superb kao 'sofisticiran, elegantan, dinamičan, diskretan, moderan i ekspresivan model', i kaže da će on donijeti revoluciju među Škodine modele, prenosi AutoExclusive.

Kao i novi VW Passat, Superb će biti baziran na MQB platformi, ali će imati veće međuosovinsko rastojanje za više prostora za putnike na zadnjem sjedištu, ali će ostati ispod 5 metara dužine. Većina motora koji se mogu naći u ponudi za Passat, će biti preneseni u SuperB, uključujući i 240 PS 2.0 bi turbo dizel, koji će biti povezan na manualni, ili automatski DSG mjenjač i pokretati prednje, ili sva 4 točka.

Novi SuperB će imati premijeru u Pragu sredinom veljače 2015. Prodaja bi trebala početi sredinom iste godine.

Kopirati
Drag cursor here to close