Realizacija projekta

Gradi se sportsko-rekreacijski centar na Raškoj Gori

Na Facebook profilu Eko udruge “Raška Gora” objavljena je zanimljiva informacija o izgradnji sportsko rekreacijskog centra u Domazetima.
Gospodarstvo / Ekologija | 22. 06. 2024. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Facebook profilu Eko udruge “Raška Gora” objavljena je zanimljiva informacija o izgradnji sportsko rekreacijskog centra u Domazetima.

Kako su u svojoj objavi i potvrdili riječ je o projektu starom nekoliko godina, a konačno ove godine je krenula i realizacija tih planova.

Radovi se izvode u fazama.

Objavu s Facebook profila Raška Gora prenosimo u cijelosti: Prije nekoliko godina planirali smo u Domazetima kod naše crkve Sv Nikole Tavelića i našeg „Etno doma Ante Toni Pehar“ izgraditi i sportsko-rekreacijski centar.

Foto: EKO Udruga Raška Gora / Priprema terena za gradnju

I konačno ove godine smo počeli i realizaciju tih planova.

Počeli smo i sigurni smo da ćemo to i završiti.

Radove izvodimo u fazama, sukladno mogućnostima i raspoloživim resursima i ljudskim, vremenskim, materijalnim, ali svakako i financijskim.

Zahvaljujući podršci svih onih kojima se obraćamo, uspijevamo u našim nakanama i planovima.
Trenutno smo u fazi radova oko čatrnje, sportskog terena sa skromnim tribinama, prostora za priredbe i manifestacije, zasađivanje drveća...

Nastavljamo dalje, jer ove godine obilježavamo i 20-tu godišnjicu utemeljenja i rada naše Udruge!, napisali su iz ove udruge.

 

Kopirati
Drag cursor here to close