Prijavite se

HBŽ raspisala Javni poziv za namjenska sredstava ''Naknada za okoliš'' za 2024.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava za projekte/programe za raspodjelu sredstava utvrđenih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2024. godinu u kategoriji ''Ostale potpore – sredstva za zaštitu okoliša''.
Gospodarstvo / Ekologija | 25. 09. 2024. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv za odabir korisnika namjenskih sredstava Naknada za okoliš za 2024. godinu na poziciji Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja I zaštite okoliša Hercegbosanske županije.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava za projekte/programe za raspodjelu sredstava utvrđenih u Proračunu Hercegbosanske županije za 2024. godinu, na poziciji Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša ''Ostale potpore – sredstva za zaštitu okoliša'' iz Naknada za zaštitu okoliša za 2024. godinu, a koja se odnose na sufinanciranje projekata i programa upravljanja otpadom u ukupnom iznosu od 420.000,00 KM.

Prijava projekta/ programa na Javni poziv podnosi se na prijavnom obrascu, koji se može preuzeti, zajedno s Javnim pozivom i Pravilnikom o utvrđivanju uvjeta za provođenje javnog poziva, odlučivanju o izboru korisnika, raspodjeli sredstava i praćenju namjenskog korištenja sredstava naknada za okoliš za 2024. godinu, na poveznici: Javni pozivi – Vlada Hercegbosanske županije (vladahbz.com)

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 30 dana od dana objave na web stranici Vlade Hercegbosanske županije

Kopirati
Drag cursor here to close