Vrijedni Hercegovci

Agroherc: Već smo primili 100 berača voća

Gospodarstvo / Flash | 20. 07. 2015. u 13:21 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovinom je ovoga vikenda odjeknula vijest kako tvrtka ''Agroherc'' iz Čapljine traži više od 100 radnika. 

Naime, mnogobrojni portali prenijeli su obavijest navedene tvrtke, ali sa 20-ak dana zakašnjenja, kada su radna mjesta već bila popunjena.

''Istina je da smo tražili stotinu berača voća, ali prije 20-ak dana, kada smo i poslali obavijest za javnost. Radna mjesta su se jako brzo popunila, kao i svake godine.

Međutim, određene tiskovine i web-portali vijest su objavili ovoga vikenda, tako da je u ponedjeljak ujutro nastala prava pomutnja.

Telefon se užario od poziva za radna mjesta koja su već popunjena, tako da u ovom trenutku više nema potrebe za radnicima'', istaknuli su za Bljesak.info iz čapljinskog Agroherca.

Podsjetimo, u oglasu koji je objavljen prije 20-ak dana istaknuto je kako ova tvrtka traži stotinu radnika, odnosno berača voća, jer tvrtka s postojećim brojem radnika nije bila u mogućnosti zadovoljiti veliku potražnju koje nameće inozemno tržište. Riječ je o tvrtci koja se bavi uzgojem i prodajom voća.

Uglavnom, radišni Hercegovci su se odmah odazvali na raspirani natječaj, tako da se može konstatirati kako su radišni stanovnici juga Hercegovine zasukali rukave u ljetnoj sezoni i prihvatili se branja voća.

Kopirati
Drag cursor here to close