nema čekanja

BH Pošta stavlja na raspolaganje svoj novac za redovne mirovine

Gospodarstvo / Flash | 06. 01. 2016. u 13:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar civilnih poslova BiH Adil Osmanović posjetio je BH Poštu i razgovarao s generalnim direktorom Mirsadom Mujićem o poslovanju, stanju i ciljevima poduzeća u narednom razdoblju.

Po završetku posjete Mujić je izjavio da će BH Pošta i u 2016. staviti na raspolaganje svoja sredstva kako umirovljenici, koji su ostali vjerni u svom opredjeljenju da putem Pošte primaju svoje zarađene mirovine, ne bi dugo čekali da im poštar s mirovinom pozvoni na vrata i donese mirovinu.

''Na ovaj način mirovine će biti redovne bez obzira na tempo uplate sredstava iz Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje'', rekao je Mujić. Istaknuo je da su, kao društveno odgovorno poduzeće, jako osjetljivi na umirovljenike kao jednu od ugroženih kategorija bh. društva.

''Upravo zbog toga činimo napore da poštari što prije dostave mirovine, iako je, po važećim aktima, naša obaveza isporučiti mirovine u roku od 15 dana od dana prebacivanja sredstava za isplatu mirovina na naš račun. S tim ciljem, evo, stavljamo na raspolaganje i sredstva BH Pošte'', kazao je Mujić, priopćeno je iz BH Pošte.

Kopirati
Drag cursor here to close