Dobitnici nagradne igre

Dobitnici nagradne igre Sprind & Amko komerc u posjeti Sprindu

Gospodarstvo / Flash | 14. 11. 2016. u 07:00 Amko Komerc

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 11. studenog kompanija Sprind d.d. ugostila je dobitnike nagradne igre „Hljeb Sprind kupi, nagrade pokupi“ koju su organizirali u saradnji sa Amko komercom.

Tom prilikom dobitnici su obišli proizvodnju, upoznali Upravu društva, te su im uručene nagrade.

„Cilj kompanije Sprind je graditi svijest potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda u domaćim trgovačkim lancima. Naši kupci su danas imali priliku da pogledaju proizvodne pogone kompanije Sprind, a kvalitetu naših proizvoda garantiraju i naši standardi ISO 9001 I HACCAP. Domaće je kvalitetno, a samo kupovinom domaćih proizvoda nam mogu pomoći u stvaranju novih radnih mjesta, te gradnji bolje budućnosti“ kazala je Lamija Isaković brend menager kompanije Sprind.

Minela Džuho, menagerica odjela za odnose sa javnošću kompanije Amko komerc istakla je kako Amko komerc podržava sve domaće kompanije. „Vrata svih naših trgovina otvorena su domaćim kompanijama, te omogućena distribuciju i plasman kvalitetnih bosanskohercegovačkih proizvoda na našim policama. Samo zajedničkim snagama bh. proizvođača, domaćih tržnih centara i krajnjih potrošača bh. gospodarstvo će imati svjetliju budućnost ali i bolju sadašnjost“.

„Ova nagradna igra pokrenuta je kako bi nagradili povjerenje koje potrošači ukazuju kupujući domaće kvalitetne proizvode komapnije Sprind, zadovoljstvo nam je što smo učestvovali u ovom projektu i da smo one najsretnije obradovali“, kazala je Džuho.

Kopirati
Drag cursor here to close