XX Fashion Week

Fashion meets wine 8. 9. prosinca 2012. u Tuzli

Gospodarstvo / Flash | 13. 11. 2012. u 14:37 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Freestyle d.o.o Tuzla BiH, poduzeća za modu i menadžment, koji više od jednog desetljeća opstaje i trudi se pokazati još jednu ljepšu stranu života, 8. i 9. prosinca 2012. godine, održat će se FASHION MEETS WINE.

Naime, u ta dva dana, u Bosansko kulturnom centru (BKC) Tuzla bit će realizirana dva strateški povezana događaja: već dobro poznati Fashion Week i novi programski sadržaj Salon vina.

Tuzlanski XX Fashion Week već dvanaest godina (dva puta godišnje : u proljeće i jesen) promovira modu, ljepotu, umjetnost i glamur, a ovog puta će to biti uz jednu posebnost - Salon vina.

Na modnom događaju predstavit će se poznate bosanskohercegovačke modne kuće, poznati bh modni dizajneri, popularni internacionalni brendovi, atraktivni inozemni modni dizajneri.

Uz novi sadržaj - Salon vina, najavljujemo sudjelovanje proizvođača vina, zastupnika i distributera vinarija, proizvođača opreme (posuđa za posluživanje vina, proizvođača sira, suhomesnatih proizvoda, maslina, maslinovog ulja, pa sve do proizvođača i distributera mineralne i prirodne vode, kao i stručnih časopisa).

Pokrovitelj projekta FASHION MEETS WINE je Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona.

Kopirati
Drag cursor here to close