Posjeta

Federalni ministar energije, rudarstva i industrije, Erdal Trhulj u EPHZHB

Gospodarstvo / Flash | 18. 10. 2012. u 12:27 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle je srijede u posjetu Elektroprivredi HZ HB d.d. Mostar bio ministar energije, rudarstva i industrije FBiH Erdal Trhulj sa suradnicima.

Zajedničkom sastanku s Trhuljom nazočili su predsjednik Nezavisnoga sindikata uposlenika Elektroprivrede HZ HB Dubravko Pervan sa suradnicima, te svi članovi Uprave Poduzeća na čelu s generalnim direktorom Nikolom Krešićem.

Sudionici sastanka govorili su o aktualnoj situaciji i poslovanju Poduzeća s naglaskom na tešku hidrološku situaciju koja izravno utječe na poslovanje.

Generalni direktor Nikola Krešić zahvalio se Ministru prije svega na podršci Upravi za aktivnosti koje poduzima s ciljem uspješnoga prevladavanja trenutačne situacije u kojoj se JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar nalazi zbog iznimno loše hidrologije u posljednjih nekoliko mjeseci.

Ivana Bunoza, izvršna direktorica za ekonomske poslove, detaljno je izvijestila Ministra o poduzetim aktivnostima na smanjenju troškova poslovanja te o daljnjim mjerama za njihovo smanjenje kroz rebalans plana poslovanja koji je u proceduri usvajanja.

Ministar Trhulj iskazao je potpuno razumijevanje za situaciju prouzročenu lošim hidrološkim uvjetima i izrazio je vjerovanje da će se hidrološka situacija poboljšati u što skorije vrijeme.

Također, ministar Trhulj pozvao je predstavnike Sindikata i članove Uprave da zajednički nastave raditi na očuvanju stabilnosti Poduzeća u svim segmentima njegova djelovanja, te ocijenio kako su primjedbe koje je Sindikat iznio minorne i da se uz vrlo malo truda i dobre volje mogu brzo eliminirati na obostrano zadovoljstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close