Fortica ove godine pleše na najjače!

From Herz With Love festival objavio ovogodišnji kompletiran lineup!

Gospodarstvo / Flash | 03. 06. 2024. u 13:02 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

From Herz With Love festival prepoznat je po atraktivnim plesnim lokacijama i nivou kvalitete kada su u pitanju zvijezde u polju elektronske muzike, a upravo ovogodišnje izdanje je jedno od jačih! Popularna Fortica / Skywalk šetnica ili kako je nazivaju najviša pozornica grada Mostara, spektakularno AUDIO/VIDEO plesno iskustvo.

Posjetitelji će imati priliku tijekom festivalskog programa 5. i 6. srpnja uživati u konceptu koji će predstaviti imena svjetskih i renomiranih umjetnika, no ne i manje važna imena regionalne scene, koja već godinama obogaćuju lokalnu zajednicu anra.

Herz je u već nedjelju otkrio imena druge večeri festivala, te ujedno i kompletirao lineup koji će nas rasplesati 05. i 06. srpnja na jedinstvenoj lokaciji Fortici.

Headliner prve večeri festivala je rumunjski DJ MIHAI POPOVICIU, jedan od najinovativnijih istočnoeuropskih producenata elektronske glazbe danas, a ovo će mu biti ujedno i premijerna svirka u BiH. Uz njega zasvirat će i regionalna imena: Nemax (Beograd), Miro (Split), Doel (Sarajevo) te Dario Suerte (Mostar).
Na drugu večer festivala premijerno iz Velike Britanije, također po prvi put u BiH dolazi nam jedna legenda, ikona i hitmaker, RADIO SLAVE. Vlasnik je hitova koje definiraju klupsku kulturu, a njegova produkcija i DJ-ing nije samo ono što ga čini toliko cijenjenim Uz njega, istu večer rasplesat će nas Andrej Jelić (Mostar), Luka Čikić (Banja Luka), Lubnya (Mostar), Remi (Mostar) i Bobi (Mostar).

S izlaskom kompletiranog lineupa tu je i novi krug ulaznica, te su na Entrio.ba trenutno dostupne REGULAR FESTIVAL TICKETS po cijeni od 45KM, te ONE DAY FESTIVAL TICKETS po cijeni od 30KM.

Napominjemo da na vrijeme osigurate svoje mjesto na najsrčanijem festivalu regije, a ove godine čekaju nas 2 večeri, 11 DJ-eva, 18 sati plesa i beskrajne ljubavi.

Za sve dodatne informacije i zanimljiv festivalski sadržaj pratite @fromherzwithlove na oficijalnim Instagram i Facebook stranicama!

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close