prestižna manifestacija

Gradačac se priprema za 42. Sajam šljive

Gospodarstvo / Flash | 21. 07. 2015. u 06:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gradačcu će se od 26. do 29. kolovoza 2015. godine održati 42. Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije - Sajam šljive u Gradačcu.

U menadžmentu Gradačačkog sajma kažu da sve pripreme za održavanje ove prestižne specijalizirane sajamske manifestacije u BiH teku prema utvrđenom planu.

''Prijave izlagača još traju i do sada imamo popunjeno oko 75 posto kapaciteta sajmišta, a osim domaćih izlagača očekujemo izlagače iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i Turske - kazao je direktor Gradačačkog sajma Hašim Šabanović.

Dodao je kako će i ove godine u okviru Sajma biti održano niz okruglih stolova i stručno-znanstvenih savjetovanja ali i prezentacija programa regionalne suradnje u oblasti biznisa i poljoprivrede.

Šabanović očekuje da će najstarija sajamska manifestacija u BiH biti brojnija i sadržajnija od prethodne, kada je svoje proizvode predstavilo 230 izlagača iz BiH i inozemstva. Tijekom ovogodišnjeg Sajma šljive, posjetitelji će moći vidjeti prezentacije najnovijih proizvoda i usluga iz oblasti proizvodnje i prerade hrane i pića, poljoprivredne mehanizacije i zaštitnih sredstava.

Kopirati
Drag cursor here to close