Novac za budućnost

Hypo Alpe Adria Bank - partner razvoja i obrazovanja u Bosni i Hercegovini

Gospodarstvo / Flash | 23. 10. 2012. u 15:04 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susret Međunarodnom danu štednje Hypo Alpe Adria odlučila je pokazati svoju orijentaciju prema građanima i mladim naraštajima intelektualaca i potvrditi status društveno odgovorne kompanije koja misli na zajednicu u kojoj radi i njenu budućnost. Prijatelj i partner Hypo Alpe Adria Banke je i Ekonomski fakultet u Sarajevu koji je, zahvaljujući sredstvima banke, rekonstruirao dvije učionice koje od danas nose naziv "Hypo Alpe Adria".

"Izuzetno nam je drago što možemo reći kako smo uložili novac u budućnost ekonomije na ovim prostorima, sudjelovali u unaprjeđivanju uvjeta za nove, mlade ekonomiste čije vrijeme tek dolazi, a nadati se da će neki od njih zasigurno osim ljudi koji će pokretati i unaprjeđivati ekonomiju Bosne i Hercegovine u budućnosti, biti i uposlenici Hypo Alpe Adria banke." rekao je na današnjoj press konferenciji Alexander Picker direktor Hypo Alpe Adria.

U okviru Ugovora oficijelno potpisanog danas Hypo banka će također fakultetu na raspolaganje staviti i stručnjake iz svojih redova koji će na predavanjima studentima prenositi praktična znanja i moderna dostignuća ekonomije sa kojima se  vakodnevno susreću u poslu, priopćeno je iz Hypo Alpe Adria Banke.

"Ovo je za nas na fakultetu zaista veliki dan i možemo sa sigurnošću reći
kako smo sredstva ustupljena nam u vidu sponzorstva iz Hypo Alpe Adria Banke iskoristili u cilju rekonstrukcije dvije učionice a u budućnosti ćemo suradnju nastaviti zajedno sa stručnim osobljem banke i njenom Upravom kako bismo nastavu na našem fakultetu dodatno unaprijedili i praktično približili najnovija dostignuća iz financijskog sektora našim studentima," napomenuo je prof. dr Veljko Trivun.

Renoviranje dvije učionice, mogućnosti predavanja stručnjaka Banke na fakultetu, transfer znanja su stavke koje i banci i fakultetu pružaju dodatne benefite i osvježavaju te unaprjeđuju kvalitet kako u edukativnom nastavnom dijelu tako i u unaprjeđivanju obnašanja dnevnih obveza i profesora i stručnjaka banke održavajući zavidnu razinu obrazovanja unutar financijskog sektora .

Hypo Alpe Adria Banka ponovno je potvrdila svoju spremnost da i u vremenu koje je pred nama nastavlja učvršćivati prijateljski odnos sa zajednicom u kojoj posluje i koja joj već više od 10 godina ukazuje povjerenje.

Kopirati
Drag cursor here to close