Young Lions BiH

Još sedam dana za prijave na Young Lions BiH takmičenje

Mladi kreativci, jeste li spremni da pokažete svoje vještine i talent na Young Lions BiH takmičenju koje će se održati 26. travnja u Sarajevu?
Gospodarstvo / Flash | 18. 04. 2024. u 10:08 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ovom prestižnom natjecanju moći ćete se takmičiti u tri ključne kategorije: PR, Digital i Dizajn, što je izvrsna prilika da se sa svojim jedinstvenim idejama istaknete u svijetu marketinške industrije.

Prijave za timove od dvije osobe do 30 godina starosti otvorene su do 24. travnja 2024. godine putem web stranice, i stoga ako se bavite digitalnom, dizajnom ili odnosima s javnošću u agenciji ili kao freelanceri ne propustite ovu sjajnu šansu.

Imajte na umu da ovo nije takmičenje za one koji su zadovoljni prosječnošću jer imate samo 24 sata da pokažete koliko ste zaista kreativni i sposobni da se izdvojite iz mase. Ovo natjecanje traži vašu maksimalnu posvećenost i strast prema onome što radite.

Ako se još uvijek pitate zašto biste se trebali prijaviti, pazite sljedeće: pobjednički tim predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na oficijelnom Young Lions takmičenju koje će se održati 17. - 21. lipnja 2024. godine u Cannesu, prelijepom francuskom gradu iz kojeg možete ponijeti samo najljepše uspomene. I nemojte brinuti, pokriveni su vam troškovi avionskog prijevoza, smještaja i kotizacije.

Dakle, pokažite svoju kreativnost na djelu i prijavite se na Young Lions BiH takmičenje koje se odvija u okviru Internacionalnog Cannes Young Lions Competition, pod pokroviteljstvom Branding konferencije, a u organizaciji agencije Via Media.

Čekamo vas!

 

Kopirati
Drag cursor here to close