Čestitka Aluminija

Jubilarna 20. obljetnica postojanja Javnog poduzeća Elektroprivreda HZHB

Gospodarstvo / Flash | 14. 11. 2012. u 10:12 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu obilježavanja dana Javnog poduzeća Elektroprivrede HZHB-a i 20 godnina njegova djelovanja, uprva toga poduzeća organizirat će 16. studenoga u 11 sati u mostarskome hotelu "Ero" svečanu sjednicu.

Istim povodom bit će otvorena i izložba fotografija Elektroprivrede HZHB-a 15. studenoga u 19 sati u galeriji "Aluminij" u Mostaru, stoji u priopćenju iz Elektroprivrde HZHB-a.

U povodu jubilarne obljetnice postojanja JP Elektroprivrede HZ Herceg-Bosne d.d. Mostar, Uprava Aluminija d.d. Mostar uputila je prigodnu čestitku glavnomu direktoru EP HZ HB Nikoli Krešiću i njegovu timu.

- Vaša je kuća tijekom ovih turbulentnih godina rasla, razvijala se i stasala u istinskoga diva ovoga podneblja, a Aluminij jako dobro poznaje i razumije čast i teret takvog statusa, pošto i sam ima odgovornosti i obveze nošenja postojanosti i razvitka ukupne sredine na svojim leđima. Kao Vaš najveći potrošač, ali i kao kolektiv koji se istinski raduje svakomu i svačijemu uspjehu, svakako Vam želimo još puno obljetnica koje će pratiti napredak, bogato iskustvo i boljitak, kako same EP HZ HB, tako i njezinih potrošača – stoji, između ostaloga, u tekstu čestitke koju potpisuje direktor Društva Ivo Bradvica.

Kopirati
Drag cursor here to close