Osjetite čari orijenta

Kompas predstavio ponudu za aranžmane do Istanbula

Gospodarstvo / Flash | 23. 10. 2012. u 15:16 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Putnička agencija Kompas Sarajevo u suradnji sa svojim partnerom Pronto DMC iz Turske danas je u Sarajevu predstavila aktualnu ponudu za aranžmane do Istanbula pod nazivom „Osjetite čari orijenta na drugi način“.

Prodajna konsultantica u agenciji Kompas Mirela Kovačević kazala je da su pripremljena dva programa za Istanbul - za 25. studeni i za Novu godinu i to je na redovnim linijama Turkish ili BH Airlinesa.

Prvi aranžman obuhvaća razdoblje od 23. do 26. studenog, a cijena je već od 479 KM i uključuje avioprijevoz, smještaj u hotelu s tri zvjezdice i transfer za aerodrom.

Za novogodišnji aranžman, u razdoblju od 29. prosinca do 2. siječnja, cijena je već od 606 KM što, kako je naglasila Kovačević, u konačnici zavisi od tarifa avioprijevoznika. Cijena aražmana uključuje povratnu aviokartu, četiri noćenja i transfer za aerodrom.

Kovačević je dodala da u četvrtak, 25. listopada, polazi čarter- let za Istanbul s oko 50 sudionika, a nove pripremaju za kraj travnja iduće godine.

Istanbul je jedina svjetska prijestolnica koja se nalazi na dva kontinenta, zauzimajući obje strane Bosforskog moreuza koji dijeli Europu i Aziju. Uz mnoštvo kulturno-povijesnih znamenitosti, turisti imaju na raspolaganju mnoštvo različitih vrsta radnji i tržnica, u kojima se prodaje najraznovrsnija roba iz svih dijelova svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close