12. rujna

Marketing&Business Meetup ponovno u Čapljini: Ne propustite priliku za učenje i umrežavanje!

Drugi meetup ove vrste održat će se 12. rujna u 19:30 sati u hotelu President, a organizatori najavljuju zanimljiva predavanja, panel diskusije i networking prilike.
Gospodarstvo / Flash | 02. 09. 2024. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspjeha prvog meetupa, Marketing & Business Meetup ponovno dolazi u Čapljinu, donoseći još bogatiji sadržaj i priliku za sve koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Drugi meetup ove vrste održat će se 12. rujna u 19:30 sati u hotelu President, a organizatori najavljuju zanimljiva predavanja, panel diskusije i networking prilike.

Glavni predavač na meetupu bit će Ilija Brajković, stručnjak iz agencije Kontra, koji će sudionicima približiti najnovije trendove u digitalnom marketingu. Brajković je poznat po dinamičnim i informativnim prezentacijama koje inspiriraju publiku na primjenu suvremenih tehnika u marketingu i oglašavanju.

Zanimljiva panel diskusija

Uz Brajkovića, na panel diskusiji će sudjelovati i ravnatelj Zračne luke Mostar Marko Đuzel te izvršni direktor Gume M i počasni konzul Rumunjske u BiH Davorin Vidačković.

Panel će obuhvatiti teme modernih tehnika u digitalnom marketingu, s naglaskom na praktična iskustva i izazove s kojima se susreću stručnjaci u različitim industrijama.

Predstavljanje novog Dustera

Osim edukativnog dijela, posjetitelje očekuje i posebno iznenađenje - predstavljanje novog Dacia Duster vozila s mogućnošću probnih vožnji. Ovaj segment događaja donosi dašak inovacija i noviteta na tržištu automobila, uz priliku za testiranje vozila.

Događaj je otvoren za sve posjetitelje i besplatan, zahvaljujući podršci sponzora među kojima su Hotel President, Mlini d.o.o, Voda Leda, Vino Matić, Lasta, Guma M i HT Eronet.

Video: Marketing&Business Meetup Čapljina - short video

Slobodan ulaz

Oni koji se prijave putem online linka dobit će poklon vrećicu sa simboličnim darovima kao znak zahvalnosti za sudjelovanje.

Prvi meetup privukao je više od 200 posjetitelja, što svjedoči o važnosti ovakvih događanja za poslovnu zajednicu u regiji.

Ne propustite priliku za učenje, razmjenu iskustava i umrežavanje s kolegama iz različitih industrija.

Više detalja možete doznati na Facebook i Instagram stranici Marketing&Business Meetup Čapljina, a organizatori su najavili kako će za par dana biti aktivna i web stranica događaja.

''Vidimo se u Čapljini 12. rujna!'', poručuju organizatori.

Video: Marketing&Business Meetup Čapljina - video prilog sa izjavama
Kopirati
Drag cursor here to close