Gužve i asfalt

Mostar: Asfaltiranje raskrižja kod Ere bit će završeno u srijedu

Završetak asfaltiranja ovog dijela prometnice očekuje tijekom srijede, a nakon toga bi se promet u ovom dijelu grada trebao uspostaviti u punom obimu.
Gospodarstvo / Flash | 03. 10. 2017. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom utorka je kroz Mostar proći automobilom bio pravi izazov. Zbog postavljanja drugog sloja asfalta na raskrižju kod hotela "Ero", promet je bio obustavljen od Španjolskog trga prema navedenom raskrižju, te je u većem broju ulica nastao prometni kolaps. Zatvorena je bila i ulica kardinala Stepinca od Splitske ulice do križanja sa Ulicom Alekse Šantića.

Pojedini su u kolonama čekali i dulje od sat vremena da bi prošli taj dio grada. Tijekom ponedjeljka popodne i utorka ujutro na križanju ulica kardinala Stepinca i Ante Starčevića postavljen je prvi sloj asfalta nakon višemjesečnog izvođenja radova na kolektorima.

U utorak poslijepodne na polovini raskrižja je postavljen i drugi sloj asfalta, dok se završetak asfaltiranja ovog dijela prometnice očekuje tijekom srijede, a nakon toga bi se promet u ovom dijelu grada trebao uspostaviti u punom obimu.

Zbog nepoštivanja privremeno postavljene signalizacije, u regulaciju prometa morali su se uključiti i službenici Policijske uprave Mostar. Vozači se mole za strpljenje do skorog okončanja radova na ovoj dionici ceste, te se pozivaju na poštivanje privremeno postavljene prometne signalizacije.

Kopirati
Drag cursor here to close