Nešto Više

Mostar: Održano efektno educiranje za neuposlene osobe

Gospodarstvo / Flash | 14. 06. 2015. u 12:45 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga građana "Nešto Više" Mostar organizirala jer danas efektno educiranje o učinkovitoj komunikaciji za mlade neuposlene osobe ili studente koji se pripremaju tražiti posao te srednjoškolce koji se pripremaju aplicirati na studije.

"Radi se na verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, kako bi svi polaznici educiranja poradili na prepoznavanju vlastitog stila komuniciranja te ga unaprijedili", kazala je diplomirana psihologinja Sanja Đermanović koja je i vodila ovu edukaciju.

Po njezinim riječima, na predavanju je govorila o važnosti životopisa kandidata koji aplicira za posao te kako ga potencijalni poslodavci tumače, odnosno što oni ne vide u tom dokumentu, i što najčešće potencijalni kandidat za posao ne napiše u njemu.

"Želimo da osobe koje traže posao poslovno i kvalitetno iskomuniciraju ko su oni, šta znaju, kakve su im poslovne kvalitete i koliko oni vrijede", pojasnila je Đermanović.

Kako se edukacija iz efeketne komunikacije održava u okviru projekta "Potpora razvoju poljuprivrede u Hercegovini", kojeg implementira Udruženje građana "Nešto više", danas je na predavanju bilo desetak praktikanata kojima je struka poljoprivreda i prehrambena tehnologija, ali, dodala je Đermanović, ubuduće svakako mogu doći i osobe druge struke koji se žele podučiti osnovama verbalnog i neverbalnog komuniciranja.

Projekat podržava Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Kopirati
Drag cursor here to close