Direktor nedostupan

Nestao originalni ugovor o privatizaciji banjalučke ''Boske''

Gospodarstvo / Flash | 17. 03. 2015. u 10:15 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač danas je u izjavi novinarima u Banja Luci ustvrdio da ima službenu informaciju da je "nestao“ originalni ugovor o privatizaciji Robne kuće “Boska”, ali da postoji nekoliko ovjerenih kopija.

''To neće biti nikakav problem za istrage ukoliko budu potrebne'', naveo je on.

U pojedinim medijima je proteklih dana navedeno da je "nestao“ ugovor o privatizaciji Robne kuće “Boska” iz Ministarstva trgovine u Vladi RS-a te da je o tome pokrenuta istraga.

Lukač je kazao da je raspisana potjernica za odbjeglim vlasnikom firme "Grand trade“ Milom Radišićem, te da će, na osnovu sudskog zahtjeva i po međunarodnoj potjernici, policija poduzeti sve neophodne aktivnosti na njegovom pronalaženju.

Radišić se nije javio na izdržavanje trogodišnje kazne zatvora zbog malverzacija akcijama banjalučke "Medicinske elektronike“, a po informacijama njegovih odvjetnika, nalazi se u Beogradu.

Za Milom Radišićem CJB Banja Luka je ranije raspisao potjernicu nakon što nije ispoštovao naredbu suda da se javi na izdržavanje kazne, a pripadnici sudske policije nisu ga uspjeli prnaći na prijavljenim adresama.

Kopirati
Drag cursor here to close