Imenovanja

Novi direktor i Nadzorni odbor mrtvih Šuma

Gospodarstvo / Flash | 17. 09. 2015. u 12:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Federacije BiH danas je Skupštini JP Šume Herceg-Bosne d.o.o. Mostar dala prethodnu suglasnost da, zbog podnošenja ostavki, razriješi dužnosti članove Nadzornog odbora i saglasila se s prijedlogom za privremeno imenovanje Marije Zadro (predsjednica), Irene Šiško i Enesa Letice za članove NO na razdoblje do okončanja natječajne procedure, a najduže do tri mjeseca od dana stupanja na snagu odluke Skupštine društva o imenovanju.

Nadzornom odboru ovog društva data je prethodna suglasnost da, zbog ostavke, razriješi Zdravka Mamića i da za v.d. direktora na razdoblje do okončanja natječajne procedure, a najduže do šest mjeseci imenuje Željka Raguža.

Zadužena je i ranije formirana stalna Komisija Vlade FBiH za izbor i imenovanja da, u što kraćem roku, provede postupak nominiranja i predlaganja kandidata za imenovanje direktora Federalnog zavoda za zapošljavanje.

Danas je dano i ovaštenje punomoćniku Esadu Osmanbegoviću za zastupanje Vlade Federacije BiH na Skupštini BH Telecom d.d. Sarajevo, punomoćniku Pavi Bobanu za zastupanje Vlade FBiH na Skupštini Ceste d.d. Mostar i punomoćniku Suadu Krvavcu za zastupanje Vlade FBiH na Skupštini PS Vitezit d.d. Vitez.

Kopirati
Drag cursor here to close