Nezaboravno ljeto

Obitelj Muminović i njihovo savršeno ljetovanje uz Pepco

Ljeto je stiglo, a obitelj Muminović iz Mostara se sprema za svoje dugo iščekivano ljetovanje na obali Jadrana.
Gospodarstvo / Flash | 04. 07. 2024. u 12:00 Sponzorirani sadržaj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ubrzano pakovanje i planiranje postali su mnogo lakši uz pomoć Pepca, njihove omiljene prodavaonice sa širokim asortimanom ljetnih proizvoda.

  / Foto: Ljetovanje uz Pepco 

Planiranje i pripreme

Selma i Enes žele da osiguraju sve što je potrebno za savršen odmor uz svoju djecu, Ajlu i Tarika. Prva stanica u njihovim pripremama bila je, naravno, Pepco, gdje su iskoristili Summer Sale akcije za nabavku svih neophodnih stvari.

Ljetna odjeća

Selma je odabrala lepršave haljine i lagane majice koje su idealne za tople ljetne dane. Enes je pronašao moderne kratke hlače i kupaće kostime. Djeca su bila oduševljena šarenim majicama i veselim kupaćim kostimima koje su sami birali.

  / Foto: Ljetovanje uz Pepco 

Plažni dodaci

U Pepcu su našli sve što im treba za plažu. Veliki peškiri s veselim dezenima, šeširi i kape koje će ih štititi od sunca, kao i trendovske naočale za sunce za cijelu porodicu. Prostrane torbe za plažu bile su savršene za sve njihove stvari.

  / Foto: Ljetovanje uz Pepco

Dekoracije za dom i vrt

Iako se spremaju na more, Selma nije mogla odoljeti predivnim prostirkama za plažu koje kasnije može koristiti i u bašti. Dodali su i nekoliko dekorativnih lampica i jastuka za terasu, čineći svoj vrt savršenim mjestom za opuštanje nakon povratka s plaže.

  / Foto: Ljetovanje uz Pepco 

Igračke za plažu

Ajla i Tarik su odabrali kantice, lopatice i mali bazen na napuhavanje. Veselje na plaži je zagarantirano! Djeca su bila posebno sretna zbog šarenih madraca za plutanje i prsluka za plivanje, koji će im omogućiti bezbrižno uživanje u vodi.

  / Foto: Ljetovanje uz Pepco 

Bez stresa i s osmjehom

Zahvaljujući Pepcovoj Summer Sale akciji, porodica Muminović je kupila sve što im je potrebno za savršeno ljetovanje, i to po izuzetno povoljnim cijenama. Sada su spremni za nezaboravno ljeto puno radosti, opuštanja i novih avantura.

Ljeto je vrijeme za stvaranje uspomena, a Pepco je tu da vam pomogne da to postignete. Ne propustite njihove nevjerojatne ljetne ponude i svratite u Pepco prije nego krenete na svoje ljetovanje.

Obitelj Muminović jedva čeka da stignu na more, gdje će se prepustiti sunčanju, kupanju i istraživanju novih mjesta. Sa svime što su kupili u Pepcu, sigurni su da će njihov odmor biti savršen.

Pripremite se i vi za ljeto iz snova uz Pepco. Neka vaše ljeto bude puno radosti, opuštanja i nezaboravnih trenutaka!

Kopirati
Drag cursor here to close