Općina Konjic

Okončani radovi na mostu ''Bijela''

Gospodarstvo / Flash | 25. 10. 2012. u 12:54 Z.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije Ilija Cvitanović, sa suradnicima, boravio je danas u radnoj posjeti Općini Konjic, gdje se sastao s općinskim načelnikom Emirom Bubalom.

Ovom prigodom ministar Cvitanović obišao je most na rijeci Bijeloj, čiju je ponovnu izgradnju financiralo Ministarstvo prometa i veza s 500.000 KM .

''S obzirom da nismo planirali nikakvo ceremonijalno otvaranje ovoga mosta, koji je prije dvije godine u potpunosti srušen u poplavi, ovdje smo kako bismo vidjeli što je sve urađeno, te da poželimo sreću svim sudionicima u prometu koji će koristiti ovaj most'', kazao je Cvitanović.

''Radni sastanak u Konjicu iskoristili smo i za razgovore s načelnikom Bubalom u vezi skore izgradnje pješačke staze kroz naselje Glavičine, koju će Ministarstvo financirati sa 100.000 KM, a Općina Konjic s 200.000 KM'', kazao je, između ostalog, Cvitanović, ističući kako su, ovom prigodom, usuglašena planirana ulaganja i aktivnost Ministarstva u Općini Konjic u narednoj godini.

On je najavio kako će Ministarstvo u 2013. godini na području općine Konjic nastaviti s ulaganjima u regionalne ceste, posebno ističući aktivnosti na potpunoj rekonstrukciji regionalne ceste Konjic-Borci, za što je planirano izdvajanje 600.000 KM.

Načelnik Bubalo izrazio je zadovoljstvo okončanjem radova na mostu Bijela i zahvalio Vladi HNŽ i resornom Ministarstvu, koji su financirali izgradnju ovoga mosta, te pozdravio najavljene aktivnosti Ministarstva prometa i veza u narednoj godini, a koje će rezultirati kvalitetnijim i sigurnijim regionalnim cestama u ovoj općini.

Kopirati
Drag cursor here to close