More than bakery

Okusi i mirisi Mlina od četvrtka u gradu Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 06. 10. 2015. u 06:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upoznali ste se sa Mlinima? Posjetili ste naš web www.mlinikresic.com? Znate li da djelujemo od 1929. godine i da još uvijek meljemo žito na starom kamenom mlinu? Znate li da svakodnevno vrijedni Mlini tim radi, stvara i djeluje vođeni motom NAŠ KUPAC=ZADOVOLJAN KUPAC?

Osvojili smo Vaša srca i obiteljske stolove našim kruhom, pecivom i tjesteninom koje možete pronaći na policama trgovaca partnera, a sada Vam donosimo i više od toga. Nakon dva prodajna mjesta u Čapljini te jednog u Međugorju okusi i mirisi Mlina sada su Vam još bliže otvaranjem prodajnog mjesta u Vašem Mostaru, na križanju ulica kneza Domagoja i kralja Tvrtka, preko puta bivše zgrade kirurgije, samo 200 m od trgovačkog centra Mepas. Posjetite nas ovoga četvrtka 8. listopada na svečanom otvorenju gdje smo za sve posjetitelje pripremili ukusni Mlini desert na poklon.

Sigurno ste pomislili ''pa još jedna pekara, ima ih na stotine'' , a mi Vam poručujemo ''ne sudite knjigu po koricama'' nego svratite do nas i pogledajte što smo Vam pripremili.

Naša vizija je ''more than bakery'' te u našoj pekarnici svakodnevno će te moći pronaći bogat izbor kruha, slanih i slatkih peciva, delicija od lisnatog tijesta, ukusnih slanih i slatkih pita, uvijek svježih sendvića i više od toga.

Na našim policama potražite:

Mlini brašnoteku, više od 10 vrsta specijaliziranih brašna za kolače, kruh, pizzu koji čekaju na Vas da napravite najukusnija jela te integralna brašna sa našeg vodenog mlina u Strugama i to raženo, heljdino, pšenično i kukuruzno.

Tjesteninu iz našeg mlina od durum krupice, tjestenina koja okusom i mirisom podsjeća na domaće tjestenine naših mama i baka.

Brinete li o svome zdravlju? U našoj pekarnici nudimo Vam i proizvode Pčelarstva Krešić www.pcelarstvo-kresic.com, veliki izbor ljekovitih pripravaka od meda, ljekovitih medova i domaćih čajeva.

Bilo da ste svratili nešto prigristi, kupiti kruh za Vašu obitelj ili ste u potrazi za zdravim i kvalitetnim brašnom Mlini ljubazni tim Vam stoji na usluzi sa svojom ponudom.

Imate posebnu prigodu kod kuće? Želite svoje goste počastiti kvalitetnim pecivima? Primamo sve narudžbe za razne prigode. Sve što trebate učiniti je kontaktirati nas telefonski na 036 311 811 ili osobno u pekarnici. Možete naručiti pite na kilogram, veće narudžbe kruha, a preporučujemo okrugle prazne kiflice te kiflice sa sirom koje uvijek dobro idu služene uz hercegovačku mezu. Zašto da se mučite u kuhinji kada Mlini pripremaju za Vas!

Ostanite u kontaktu sa nama te nas pratite na Facebooku, službenoj web stranici mlinikresic.com, te ostalim društvenim mrežama na kojima svakodnevno možete saznati novitete iz naše tvrtke.

Jeste li oprobali novu Mlini pitu #bakina_tikvara? to ekate? :) Potraite je na svim Mlini prodajnim mjestima...

Posted by Mlini on 29. rujan 2015
Kopirati
Drag cursor here to close