Donacija

Podravka obradovala štićenike Dnevnog centra za djecu ulice u Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 06. 11. 2012. u 12:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obilježavajući 55. rođendan Podravka juha, predstavnici Podravke u BiH danas su uručili poklon pakete mostarskom Dnevnom centru za djecu ulice pri Udruzi „Altruist“.

Današnjem druženju pridružio se i medvjedić Lino koji je izazvao veliko oduševljenje mališana.

Dnevni centar zaista živi i radi izuzetno plemenitu stvar, koja daje nadu za budućnost ove djece, a radost i osmjesi na njihovim licima najbolja su potvrda toga. Povodom 55 obljetnice Podravka juha odlučili smo podržati upravo ove ustanove koji brinu o njima što je samo mali znak pažnje koji im mi iz Podravke možemo pružiti“, istaknula je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Dnevni centri za djecu ulice postoje u 5 bh. gradova i svojim djelovanjem nastoje pomoći jednoj od najugroženijih i najranjivijih grupa našeg društva, te im je svaki vid podrške dobrodošao.

Naš Centar započeo je sa radom u listopadu 2011. godine u svrhu poduzimanja pozitivnih koraka u osiguravanju zaštite i pružanja pomoći djeci ulice i djeci koja su u riziku da to postanu. S djecom se rade različite radionice u svrhu opismenjavanja, resocijalizacije, te učenja osnovnih higijenskih navika. Obzirom da su radionice društveno-edukativnog, kreativnog, savjetodavnog i preventivnog karaktera pomažu im u jačanju njihovog samopouzdanja, samopoštovanja i razvijanja osnovnih životnih navika. Podrška Centru i njegovom djelovanju je od izuzetne važnosti, jer tek uvezivanjem svih sustava, naš rad će postati djelotvorniji i učinkovitiji“, istaknula je Antonija Čuljak, koordinatorica Dnevnog centra.

Pored druženja i dodjele donacija u Mostaru, Podravka u BiH je obradovala i cente za djecu ulice u Zenici, Tuzli, Banjaluci i Sarajevu, te će i u budućnosti nastojati pomagati da boravak ove djece u centrima bude što ugodniji i kvalitetniji.

Kopirati
Drag cursor here to close