Sa sjednice FERK-a

Gospodarstvo / Flash | 12. 06. 2015. u 08:50 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji BiH - FERK na jučerašnjoj sjednici u Mostaru donijela je Rješenje po prijedlogu dozvole za rad za proizvodnju električne energije podnositelja zahtjeva "OPES" d.o.o. Sarajevo, priopćili su iz FERK-a.

Proizvodnja električne energije se obavlja u objektu solarne fotonaponske elektrane "Dragovići 1" u naselju Dragovići-Jabuka, općina Foča, instalirane snage 30 kW AC (34,5 kWp DC) i predviđene godišnje proizvodnje 34,5 MWh. Predmetna dozvola izdaje se na razdoblje od pet godina.

Pored toga, razmatrajući Nacrt dozvole za rad za proizvodnju električne energije podnositelja zahtjeva "VRBAS-ENERGIJA" d.o.o. Donji Vakuf, odlučeno je da će se o predmetnom nacrtu održati opća rasprava i to 19. lipnja ove godine u prostorijama FERK-a u 11 sati.

Tekst nacrta dozvole može se dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati u sjedištu FERK-a ili na web stranici www.ferk.ba.

FERK je usvojio i obavještenje o kompletnosti podnesenog zahtjeva za obnovu dozvole za opskrbu električnom energijom - dozvole II reda podnositelja zahtjeva HEP-Trade d.o.o. Mostar.

Više informacija o podnesenom zahtjevu zainteresirane osobe
mogu dobiti u prostorijama FERK-a, u Ul. blajburških žrtava br. 33, Mostar.

Pisani komentari i zahtjevi za sticanje statusa umješača podnose se do 19. lipnja ove godine do 10 sati, na adresu FERK-a, a pisani komentari mogu se dostaviti i faksom ili na elektronsku adresu kontakt@ferk.ba, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close