Off grid system

'Solar Star' instalirao prvu solarnu fotonaponsku relektranu na Rostovu

Gospodarstvo / Flash | 02. 11. 2012. u 12:22 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tim uposlenika novoosnovane bosanskohercegovačke kompanije "Solar Star" prošli tjedan je uspješno završio instalaciju prve solarne fotonaponske elektrane na lokaciji Rostovo, u općini Bugojno, priopćeno je iz Prime Communications.

Veoma smo sretni što su naši uposlenici već po povratku s edukacije iz Austrije odmah imali priliku primijeniti stečena znanja i uspješno završiti naš prvi projekt instaliranja jedne manje solarne fotonaponske elektrane, snage 1,56 kWs po neovisnom sustavu 'Off grid system', ističu iz "Solar Stara".

Solarne elektrane, kako ističu iz spomenute kompanije, jesu „čiste“ tvornice električne energije, koje su dobre za okolinu, ali i za sve one koji žele dugoročno uštedjeti.

Ugradnja solarnih sustava omogućava da jedno domaćinstvo bude neovisno o javnoj mreži elektrodistribucije i da proizvodi energiju za vlastite potrebe, a višak energije prodaje.

Vođeni idejom „zelene“ energije, iz "Solar Stara" ističu da će svojim djelovanjem podsticati i zalagati se za razvoj svijesti građana o značaju obnovljivih izvora energije u BiH.

Novoosnovana firma "Solar Star" iz Bugojna nudi savjetovanje, planiranje, prodaju, montažu i održavanje solarnih fotonaponskih sustava za sve građane koji se odluče za zdravu ekonomsku budućnost instaliranjem solarnih fotonaponskih panela.

Kopirati
Drag cursor here to close