Izvješće

Tomislavgrad: Prihodi Općine u prvih šest mjeseci 4.846.000 KM

Gospodarstvo / Flash | 23. 09. 2015. u 09:22 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prihodi općine Tomislavgrad u prvih šest mjeseci iznose 4 milijuna i 846 tisuća maraka, navodi se u izvješću koje je općinska Služba za financije podnijela Općinskom vijeću na jučerašnjoj sjednici.

Kako je priopćeno s 25. redovite sjednice Općinskog vijeća , vijećnici su razriješili dosadašnje članove Općinskog izbornog povjerenstva te imenovali novo povjerenstvo u sastavu: Kristijan Petrović- predsjednik, Ines Perić- član i Mirsad Hadžić-član. Općinsko izborno povjerenstvo treba još potvrditi Središnje izborno povjerenstvo u Sarajevu.

Iz Službe za geodetske, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina vijećnicima je predstavljen prijedlog dva rješenja o utvrđivanju prestanka i brisanja u katastarskim knjigama upisanog prava posjeda s imena dosadašnjih posjednika i Prijedlog rješenja o utvrđivanju prestanka i brisanja u zemljišnim knjigama upisanog prava raspolaganja i posjeda Šumske uprave Duvno.

Vijećnici su također usvojili i Prijedlog rješenja o mijenjanju pravomoćnog rješenja OV Tomislavgrad broj:01-02-1111/13 od 28.06.2013. godine. Naime, radi se o rješenju kojim je utvrđen javni interes za izgradnju vjetroelektrane Baljci. Kako je došlo do izmjene elaborata, samim tim se i rješenje trebalo mijenjati.

Kopirati
Drag cursor here to close