Condé Nast Traveler

Top 10 destinacija za medeni mjesec u 2024.

Condé Nast Traveler sastavio je popis najčarobnijih destinacija za medeni mjesec za 2024. godinu, od klasičnih izbora poput Maldiva do egzotičnih destinacija poput Tokija, Bora Bore, Škotske, Grenade i Balija.
Gospodarstvo / Flash | 24. 06. 2024. u 13:50 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojam "medeni mjesec" evoluirao je kroz stoljeća, od tradicije pijenja medovine mjesec dana nakon vjenčanja do luksuznog odmora na destinaciji iz snova s voljenom osobom.

Bez obzira volite li planinarenja ili opuštanje na pješčanoj plaži, planiranje savršenog medenog mjeseca može biti izazovno.

Conde Nast Traveler sastavio je popis najčarobnijih destinacija za medeni mjesec za 2024. godinu, od klasičnih izbora poput Maldiva do egzotičnih destinacija poput Tokija, Bora Bore, Škotske, Grenade i Balija.

1. Maldivi

Maldivi ostaju jedna od najtraženijih destinacija za medeni mjesec zbog svojih luksuznih vila nad vodama, kristalno čistih laguna i beskrajnih plaža.

2. Tokio, Japan

Za parove koji žele kombinaciju moderne, urbane avanture i tradicionalne japanske kulture, Tokio nudi nevjerojatne mogućnosti za istraživanje.

3. Bora Bora, Francuska Polinezija

Sa svojim tirkiznim lagunama, luksuznim bungalovima iznad vode i romantičnim zalascima sunca, Bora Bora je raj za medeni mjesec.

4. Škotska

Za ljubitelje dramatičnih pejzaža, Škotska nudi šarmantne dvorce, zelene brežuljke i tajnovite jezera, idealno za romantična putovanja.

5. Grenada

Otok Grenada na Karibima privlači parove svojim tropskim plažama, kristalno čistim vodama i egzotičnom florom.

6. Bali, Indonezija

Bali je sinonim za opuštanje i duhovnu obnovu, s prekrasnim hramovima, rižinim poljima, i egzotičnim plažama.

7. Pariz, Francuska

Grad svjetlosti oduvijek je bio simbol romantike, s čarobnim bulevarima, umjetničkim muzejima i gourmet restoranima.

8. Santorini, Grčka

Santorini svojim bijelim kućama s plavim kupolama, vulkanskim plažama i spektakularnim zalascima sunca pruža nezaboravno iskustvo za medeni mjesec.

9. Safari u Africi

Za parove avanturističkog duha, safari u Africi nudi susrete s divljim životinjama, šatore pod zvijezdama i nezaboravne prirodne ljepote.

10. Havaji, SAD

Havaji nude kombinaciju tropskih plaža, vulkanskih krajolika, vodopada i polinezijske kulture, savršeno za medeni mjesec pun avantura.

Od otočja na Karibima do planinskih vrhova Japana, odabir destinacije za medeni mjesec može biti izazovan. Bez obzira na odabir, svaka od ovih destinacija obećava nezaboravne trenutke za mladence diljem svijeta. A ukoliko želite ipak uštedjeti novac, medeni mjesec se može provesti i u zemljama okruženja BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije koje obiluju svojim prirodnim ljepotama i kulturnim bogatstvima.

Kopirati
Drag cursor here to close