Prelistajte novi vodič

Turistički Info vodič nam se vratio

Gospodarstvo / Flash | 22. 06. 2016. u 06:01 P.R.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno informativno-turistički vodič Hercegovine tu je i ove godine. Vodič koji turistima opisuje kulturne manifestacije, daje informacije o smještaju, hrani, odredištima i prirodnim ljepotama Hercegovine izašao je iz tiska.

Turisti koji se i ove godine nađu u Mostaru, moći će se poslužiti Info vodičem koji će im pomoći da nađu smještaj, da pojedu ukusan obrok ili da se zabave uz neke od najavljenih manifestacija iz dnevnog ili noćnog života.

I ove godine, vodič je realiziran u suradnji sa Turističkom zajednicom HNŽ, a izdavač je marketinško novinska agencija Sfera do.o. iz Mostara. Izdanje obiluje najavama kulturnih, sportskih i zabavnih manifestacija za lipanj i srpanj širom Hercegovine.

"Info vodič volimo izdavati, to je projekat oko kojeg se na neki način i mi u agenciji opuštamo, jer on označava dolazak ljeta i svega onoga što ljeto u Hercegovini sa sobom donosi. Mi, kroz vodič, svima onima koji nisu hercegovci nastojimo prenijeti bar dio te ljetne hercegovačke atmosfere", kažu iz Sfere.

Turistički Info vodič ove godine izlazi u dva izdanja (izdanje za sedmi i izdanje za osmi mjesec).

Kopirati
Drag cursor here to close