CB-GREEN

U Mostaru okrugli stol o energetskoj učinkovitosti

Gospodarstvo / Flash | 10. 02. 2016. u 09:17 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta CB-GREEN, koji se financira sredstvima Europske unije, u petak, 12. veljače u Mostaru će se održati okrugli stol na kojem će se javno diskutirati o energetskoj učinkovitosti, obnovljivim izvorima energije i zaštiti okoliša na području Grada Mostara.

Grad Mostar partner je u provedbi projekta CB-GREEN koji ima svrhu zaštititi i sačuvati okoliš te potaknuti održivo korištenje prirodnih resursa u graničnim područjima Zadarske i Hercegovačko-neretvanske županije, kroz zajedničke akcije i kampanje podizanja svijesti o energetskoj učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije, priopćeno je iz Gradske uprave.

Kako bi se izradio što cjelovitiji akcijski plan energetske učinkovitosti, Grad Mostar planira uključiti sve zainteresirane strane da daju svoj kritički osvrt, kreiraju ambijent za transparentnu izradu plana te uvide mogućnosti za dobivanje financijskih sredstava za realizaciju projekata energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Okrugli stol održat će u Gradskoj vijećnici Mostara, s početkom u 10 sati, a prilika za novinare bit će između 11 i 11.20 sati, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close