Radost za radnike i kupce

U Trebinju otvoren tržni centar Bingo: Zaposleno 100 osoba

Gospodarstvo / Flash | 18. 12. 2015. u 16:44 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tržni centar Bingo je otvoren u petak u Trebinju. Nakon godinu dana gradnje, niknuo je objekt na površini od 10 000 kvadratnih metara.

Otvaranjem Binga zaposleno je oko 100 ljudi, a prema najavama neće se na tome zaustaviti. Već u ožujku planirano je otvaranje još dvije poslovnice, koje će zahtijevati izvjestan broj radnika, piše Moja Hercegovina.

U krugu hipermarketa otvorena je kuglana, restoran, igraonica za djecu, te radnja sportske opreme, kao i trgovina obuće i odjeće.

Ono što posebno raduje Hercegovce je dogovor da će domaći proizvođači u Bingovom objektu moći prodavati svoje kvalitetne proizvode.

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević presjekao je vrpcu i službeno ga otvorio. Otvaranje Binga, kaže Vučurević, najveća je investicija u Trebinju od proteklog rata. U gradski proračun, od ovog projekta, do sada je inkasirano dva i poL milijuna maraka.

Tatjana Paunoski, službenica za odnose s javnošću kompanije Bingo kaže da ova kompanija bilježi pozitivno poslovanje u Trebinju. Dosadašnju suradnju s gradonačelnikom i svim službama koje su pomagale prilikom izgradnje objekta ocjenjuje kao vrlo pohvalnu, navodi Moja Hercegovina.

''Ovo je jedan od naših većih centara. To je naša 173. poslovnica, ali nije posljednja. U ožujku sljedeće godine planirano je otvaranje New Yorkera i Deichmanna koji će dodatno uposliti još osoba. Ovo je sigurno od velikog značaja za Trebinje i ovu regiju. Naši kupci ovdje su već osjetili što je to Bingo i što su to dobre cijene i dobra ponuda, ali u ovom objektu pružamo još bolju uslugu i širi asortiman. Inače mi se prilagođavamo našim kupcima. Osluškivali smo potrebe, dakle već nam je poznato šta to kupci u Trebinju vole, žele i kupuju, jer imamo već jedan objekt. Ovo je jedan centar obiteljskog okupljanja i odličnog užitka prilikom kupovine'', istakla je Paunoski.

Novine u odnosu na već postojeći Bingov objekt jesu salon namještaja, bijela tehnika i kućanski aparati, svježe odjeljenje delikatesa, pekoteka, apoteka i slično.

Kopirati
Drag cursor here to close