Telefonska sjednica

Vlada FBiH dala suglasnost za imenovanje nove Uprave BH Telecoma

Gospodarstvo / Flash | 24. 01. 2016. u 17:35 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Federacije BiH je, na današnjoj telefonski održanoj sjednici, donijela Odluku o davanju prethodne suglasnosti Nadzornom odboru Dioničkog društva BH Telecom Sarajevo za razrješenje vršitelja dužnosti članova Uprave ovog društva i dala prethodnu suglasnost za donošenje odluke o imenovanju vršitelja dužnosti članova Uprave do okončanja natječajne procedure, a najduže do 90 dana.

Suglasnost je dana da za v.d. dužnosti izvršnog direktora Izvršne direkcije za razvoj poslovanja bude imenovan Duljko Hasić , za v.d izvršnog direktora Izvršne direkcije za pravne poslove, upravljanje organizacijom i ljudskim resursima Alma Čolo, a za v.d izvršnog direktora Izvršne direkcije za ekonomsko financijske poslove Orhideja Junuzović.

Prethodne suglasnosti su dane da za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za tehnologiju i razvoj servisa bude imenovan Tarik Čaršimamović, za v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za investicije Muamer Hadžović i za v. d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za informacijske tehnologije Sedin Kahriman.

Nadzorni odbor je zadužen da u razdoblju do 90 dana, od dana stupanja na snagu ove odluke, provede natječajnu proceduru izbora i imenovanja članova Uprave u Dioničkom društvu BH Telecom Sarajevo.

Odluka stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena u "Službenim novinama Federacije BiH".

Kopirati
Drag cursor here to close