Bit će i topli

Vlada HNŽ-a donijela Odluku o visini osnovice za isplatu plaća

Gospodarstvo / Flash | 30. 10. 2012. u 12:25 Z.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na danas održanoj 32. sjednici Vlada Hercegovačko-neretvanske županije je donijela Odluku o utvrđivanju visine osnovice za isplatu plaća svim korisnicima Proračuna HNŽ za mjesec listopad 2012. godine, kao i Odluku o utvrđivanju visine naknade za topli obrok za mjesec listopad 2012. godine svim korisnicima koji primaju plaću iz Proračuna HNŽ.

Usvojena je i Odluka o usvajanju Plana utroška sredstava utvrđenih Proračunom HNŽ za 2012. godinu za Upravu za civilnu zaštitu i vatrogastvo s pozicije „Sredstva za zaštitu od požara i vatrogastvo“.

Vlada je, na prijedlog ministra graditeljstva Suada Hasandedića, donijela Rješenje o imenovanju Savjetodavne radne skupine za izradu Prostornog plana područja posebnih obilježja za područje od značaja za HNŽ „Park prirode Hutovo blato“ za razdoblje od 2013. do 2023. godine.

Nakon što je razmotrila Informaciju ministra za pitanja branitelja Marinka Petrića o neprovođenju Odluke o utemeljenju Županijskog fonda za izgradnju stanova, Vlada je prihvatila prijedlog Zaključka o utemeljenju Povjerenstva koje će do sljedeće sjednice Vladi pripremiti prijedloge zaključaka vezanih za ovu problematiku.

Također, Vlada je dala suglasnost na Pravilnik o unutarnjoj organizaciji, načinu rada i sistematizaciji poslova Ministarstva za pitanja branitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close