Svjetski dan voda

VIDEO Vodovod Mostar izabrao najkreativniju školu - Nagrada, izlet u Jajce!

Šesta osnovna škola Mostar pobjednik javnog poziva povodom obilježavanja 22. ožujka - Svjetskog dana voda.
Gospodarstvo / Flash | 22. 05. 2024. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom obilježavanja 22. ožujka - Svjetskog dana voda pod ovogodišnjim motom UN-a, koji glasi; ''Water for Peace'' - Voda za mir, Javno poduzeće Vodovod d.o.o. Mostar raspisalo je javni poziv za osnovne škole Grada Mostara da zajedno obilježimo Svjetski dan voda 2024. i svojim kreativnim sadržajima pošaljemo poruke za očuvanje i zaštitu voda u ulozi svjetskog mira.

Na načelima kriterija izvrsnosti i na temelju propozicija postavljenih u javnom pozivu obavještavamo javnost da je ovogodišnji pobjednik povodom 22. ožujka Svjetskog dana voda JU ''VI OSNOVNA ŠKOLA'' MOSTAR.

U ovoj prilici srdačno čestitamo učenicima koji su sudjelovali u izradi videozapisa koji su pobjednici ovogodišnjeg javnog poziva JP.Vodovod d.o.o.Mostar. Čestitke upućujemo i kolektivu Šeste osnovne škole Grada Mostara.

''Učenici će biti nagrađeni organizacijom jednodnevnog izleta u Jajce i posjetom kulturno-povijesnom naslijeđu i vodnnim dobrima Jajca. Također se zahvaljujemo svim sudionicima kroz javni poziv'', poručili su iz ovog poduzeća.

U nastavku pogledajte pobjednički video.

Video: https://youtu.be/Hk2atbS0j9k?si=0DvMomRNrVxYhV_n

 

Kopirati
Drag cursor here to close