kreditni aranžman

Za mala i srednja poduzeća u BiH 25 milijuna eura putem ProCredit Bank

Gospodarstvo / Flash | 05. 05. 2015. u 16:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zahvaljujući kreditnom aranžmanu sa Europskom investicijskom bankom (EIB) u iznosu od 25 milijuna eura, gospodarstvenicima u Bosni i Hercegovini dostupna je široka paleta povoljnih kredita za investicije i razvoj, osmišljenih i prilagođenih potrebama i mogućnostima domaćih malih i srednjih poduzeća.

Direktorica Biznis odjela ProCredit Bank Biljana Hadžimustafić-Jevtić je kazala da ProCredit Bank nastavlja biti pouzdan partner malim i srednjim poduzećima u zemlji.

''Činjenica je da domaćem gospodarstvu, a naročito poduzetnicima, malim i srednjim poduzećima, danas nedostaju nove mogućnosti i nova rješenja, tako da smo sigurni da će mnogi od njih u ovoj posebnoj kreditnoj liniji prepoznati priliku da svoj biznis unaprijede i da mu udahnu novu energiju'',-istaknula je.

Zahvaljujući tim kreditima, gospodarstvenici mogu brzo i jednostavno modernizirati svoju opremu i strojeve, nabaviti nova vozila, adaptirati, kupiti ili izgraditi poslovni prostor.

ProCredit bank posluje u BiH od 1997. godine i specijalizirana je za pružanje usluga malim i srednjim poduzećima u zemlji.
U svom poslovanju banka stavlja fokus na odgovoran rad s gospodarstvenicima, pomno analizirajući poslovanje gospodarstvenika i pružajući usluge u skladu s njihovim potrebama, priopćeno je iz ProCredit Bank.

Kopirati
Drag cursor here to close