Konferencija

Dani osiguranja u BiH 2024: Inovacije, izazovi i budućnost tržišta osiguranja

Konferencija "Dani Osiguranja u BiH" već se etablirala kao nezaobilazni događaj za sve koji su uključeni u sektor osiguranja, a ovogodišnje izdanje obećava mnoštvo dobrog sadržaja i posebno iskustvo.
Gospodarstvo / Posao | 14. 08. 2024. u 15:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje društava za osiguranje u BiH najavljuje četvrtu po redu konferenciju "Dani Osiguranja u BiH", koja će se održati od 25. do 27. rujna 2024. godine u hotelu Hills u Sarajevu. Ova prestižna konferencija okuplja vodeće stručnjake iz oblasti osiguranja, regulatorne institucije, predstavnike osiguravajućih društava, financijskog sektora, te mnoge druge ključne aktere sa domaćeg i regionalnog tržišta osiguranja.

Aktualni trenutak i izazovi na tržištu osiguranja

Ovogodišnja konferencija dolazi u vrijeme kada tržište osiguranja prolazi kroz značajne promjene, izazvane ne samo tehnološkim inovacijama nego i klimatskim uvjetima, ali i sve raznovrsnijima i posebnijim zahtjevima korisnika osiguranja. Jedan od ključnih fokusa konferencije bit će upravo analiza trenutnih izazova sa kojima se susreće tržište osiguranja u Bosni i Hercegovini.

Utjecaj vještačke inteligencije na osiguranje

Jedna od najzanimljivijih tema ove godine svakako je utjecaj vještačke inteligencije (AI) na osiguranje. Kako AI postaje sve prisutniji u svakodnevnim poslovnim operacijama, postavlja se pitanje kako će ova tehnologija redefinirati tradicionalne modele osiguranja. Sudionici će imati priliku da čuju koji su to najnoviji trendovi u primjeni AI u analizama, procjeni rizika, te personalizaciji ponuda za klijente.

Pristup prodaji polica osiguranja generaciji Z

Kako se tržište osiguranja suočava sa izazovom privlačenja mlađih generacija, poseban segment konferencije bit će posvećen prodaji polica osiguranja generaciji Z. Ova generacija, koja je odrasla u digitalnom dobu, ima specifične potrebe i očekivanja, te je neophodno razviti nove strategije i pristupe kako bi se osiguranje učinilo atraktivnim za ovaj segment populacije. Kroz razmjenu iskustava i najboljih praksi, sudionici će moći saznati više o načinima prilagođavanja ponude osiguranja potrebama mladih, kao i o inovacijama u digitalnom marketingu i distribuciji osiguravajućih proizvoda.

Izvrsne panel diskusije i prilika za umrežavanje

U sklopu bogatog edukativnog programa posebno se ističu panel diskusije u kojima će sudjelovati neki od najutjecajnijih lidera industrije osiguranja. Konferencija će pružiti i jedinstvenu priliku za umrežavanje sa kolegama iz industrije. Sudionici će imati priliku da razmijene iskustva, podijele svoja mišljenja o aktualnim trendovima, te uspostave nove poslovne kontakte.

Konferencija "Dani Osiguranja u BiH" već se etablirala kao nezaobilazni događaj za sve koji su uključeni u sektor osiguranja, a ovogodišnje izdanje obećava mnoštvo dobrog sadržaja i posebno iskustvo.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u Sarajevu od 25. do 27. rujna i iskoriste ovu priliku za učenje, umrežavanje i razmjenu znanja s najboljima u industriji.

Za više informacija o programu i načinu prijave, posjetite našu web stranicu www.daniosiguranja.udofbih.ba

Kopirati
Drag cursor here to close