Prijavite se

Grad Mostar objavio natječaj za posao: U pitanju 21 pozicija

Grad Mostar objavio je javni oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta državnih službenika.
Gospodarstvo / Posao | 03. 05. 2024. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javni oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta državnih službenika u Gradu Mostaru objavljen je na službenim stranicama Zavoda za zapošljavanje HNŽ.

Tako se otvorio natječaj za 21 poziciju.

Prvi javni natječaj objavljen je 24. travnja u kojem se traži stručni suradnik za planiranje prometa, dva viša stručna suradnika za plansko-projektnu dokumentaciju, stručni suradnik za planiranje i infrastrukturu, te stručni suradnik za geodetske poslove.

Više detalja možete pronaći ovdje.

Drugi natječaj objavljen je 26. travnja za popunu sljedećih radnih mjesta: Stručni savjetnik Odjela za financije i nekretnine, dva stručna savjetnika za imovinsko-pravne poslove u Službi za nekretnine, tri stručna suradnika za nekretnine u istoimenom odjelu, stručni savjetnik za građevinske propise u Odjelu za urbanizam i građenje, komunalni inspektor i tržišni inspektor.

Više detalja o ovom natječaju možete pronaći ovdje.

Treći javni natječaj otvoren je 30. travnja, a u istom se traži popuna radnog mjesta na poziciji stručnog savjetnika za investicije u Službi za proračun i financije, stručni savjetnik za financijsko upravljanje i kontrolu, dva viša stručna suradnika za financije i računovodstvo, stručni savjetnik za prihode od imovine, viši stručni suradnik za prihode od imovine te stručni suradnik za komunalnu naknadu.

Sve detalje možete pronaći ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close